Integriteitspel Dilemmax beschikbaar voor leden van Partos

Begin oktober ontvingen alle leden van Partos de ‘Standard’ versie van het integriteitspel Dilemmax over ontwikkelingssamenwerking. Deze bijzondere editie van Dilemmax is het resultaat van de samenwerking die Partos en Morals at Work zijn aangegaan om de dialoog over integer handelen te stimuleren bij de leden van Partos. In de brief die met het spel werd meegestuurd is een toelichting hierop te lezen.

Behalve een ‘Standard’ versie, die ook in het Nederlands beschikbaar is, ontwikkelde Morals at Work ook een editie voor ‘Supervisors and Management’ en een editie voor ‘Expats and Consultants’. Deze edities zijn met name geschikt voor wat grotere organisaties, met medewerkers op lokatie. De dilemma’s die in deze edities aan de orde worden gesteld sluiten nauw aan op de praktijk waarmee leidinggevenden en adviseurs te maken hebben. Onder aan deze pagina is een bestelmogelijkheid voor deze versies van Dilemmax over ontwikkelingssamenwerking te lezen.

Dilemmax for Partos

Spelregels en instructie

Dilemmax is een eenvoudig kaartspel, met een beperkt aantal regels. De spelinstructies zijn te bekijken door te klikken op onderstaande afbeeldingen:

Spelregels

Aanwijzingen voor de spelbegeleiders

Bestellen

Zoals in de aanbiedingsbrief viel te lezen ontvangen alle leden van Partos één exemplaar van de ‘Standard’ versie van het integriteitspel Dilemmax. Uitgangspunt van de samenwerking tussen Partos en Morals at Work is dat voor de kleine leden van Partos één exemplaar van het spel voldoende is en dat er voor hen geen kosten aan het gebruik van Dilemmax verbonden zijn. Voor de overige leden geldt dat zij met behulp van het contactformulier kunnen aangeven welke versies zij willen gebruiken en met hoeveel medewerkers zij het spel zullen spelen. Tevens kunnen zij aankruisen of zij bij de spelsessies begeleiding wensen.
Download hier het Contactformulier Dilemmax voor Partosleden.