Samenwerking Morals at Work en Neumen

geplaatst op 8 april 2024

Morals at Work en Neumen slaan de handen ineen om het integriteitsbeleid van organisaties te versterken met behulp van gedragsmetingen, serious gaming en trainingen. Neumen is een adviesbureau dat organisaties ondersteunt bij het in kaart brengen van individuele kwaliteiten van medewerkers. Zij doen dat met behulp van assessments. Daarnaast geeft Neumen advies om cultuur en waarden van organisaties meetbaar en leefbaar te maken. Klanten van Neumen zijn onder andere McCain, Coca-Cola, NN, BP en Randstad.

Wij gaan samenwerken met Neumen omdat onze diensten goed op elkaar aansluiten. Neumen brengt persoonlijkheidskenmerken en persoonlijke waarden in kaart. Morals at Work zorgt voor bewustwording van morele voorkeuren. Daarnaast traint Morals at Work medewerkers en leidinggevenden om het handelingsrepertoire bij moreel geladen vraagstukken te vergroten en te versterken.

Onze gezamenlijke aanpak zorgt voor een aanvulling op de instrumenten die opdrachtgevers voor analyse en bewustwording met betrekking tot integriteitsbeleid kunnen inzetten. Met deze instrumenten zijn medewerkers in staat om professioneel om te gaan met lastige situaties in hun werk. En hebben zij het inzicht deze situaties op basis van hun eigen normen en waarden te beoordelen.

Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op.